Tiedotteet

  Web-hotellit
  -> Hinnasto
  -> Käyttöehdot
  -> cPanel
  -> Webmail

  Virtuaalipalvelimet

  SSL-sertifikaatit
  -> Hinnasto

  Yhteystiedot

  Käyttäjätuki

  Käyttöohjeita

Web-hotellit
SSL-sertifikaatit
Kilpailukykyiseen hintaan

RapidSSL


Web-hotellipalvelut

Kaikkiin web-hotellipaketteihimme kuuluu vakiona mm. cPanel-hallintapaneeli, selainpohjainen sähköposti ja kävijöiden tilastointi. Sähköposti voidaan lukea joko webmailin kautta tai paikallisesti käyttäen POP3- tai IMAP-protokollaa.

Web-hotellin hallinta on helppoa ja yksinkertaista suomenkielisen RVskin-käyttöliittymän avulla. Selainkäyttöisellä ohjelmalla voit lisätä ja poistaa sähköpostitilejä, suojata kansioita salasanalla, tarkkailla kävijätilastoja ja paljon muuta. Mikäli pakettiin kuuluu MySQL-tietokantoja, niiden hallinta käy mukavasti phpMyAdminilla.

Palvelimillamme on tuki php- ja cgi-skripteille. Pyydettäessä asiakas saa käyttöönsä myös FrontPage-laajennukset.

Käytämme roskapostin torjuntaan SORBS:n ja Spamhaus:n mustia listoja. Kaikki listatuilta palvelimilta tulevat viestit hylätään oletusarvoisesti. Olemme huomanneet mustien listojen vähentävän olennaisesti palvelimelle tulevan roskapostin määrää, eikä toistaiseksi yhtään väärää viestiä ole suodatettu pois. Mikäli listojen käytössä ilmenee ongelmia, teemme luonnollisesti tarvittavat toimenpiteet toiminnan varmistamiseksi. Lisäksi asiakas voi kytkeä käyttöönsä SpamAssasin-roskapostintunnistusohjelman, joka tekee sisääntuleville sähköpostiviesteille mm. heuristisia testejä.
Sähköpostia suojaa myöskin ClamAV-virustorjunta, jonka tietokannat päivittyvät automaattisesti tunnin välein. Suosittelemme kuitenkin virustorjuntaa myös asiakkaan tietokoneella.

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen:

Web-hotellipalveluiden hinnasto.

Kuvakaappauksia cPanel-hallintaohjelman RVskin-ulkoasusta:

Taustat | Web-hotellit | Muut palvelut | Yhteystiedot | Käyttäjätuki | Käyttöohjeita
Copyright © 2019 KemppaSystems.